1. Home
  2. Trouwkaarten

Proefdruk

Bekijk het eindresultaat voordat je beslist

Snelle verzending

Voor 18.00 besteld = vandaag verstuurd

Luxe designs

300 grams papier & ruime keuze

Kies jullie stijl

Prijzen trouwkaarten

  Premium Panorama Premium Staand
10 - 24 € 2,50 € 2,75
25 - 49 € 2,25 € 2,40
50 - 74 € 1,95 € 2,25
75 - 99 € 1,85 € 2,05
100 en meer € 1,75 € 1,85

Klik hier voor het volledige overzicht.

Online betalen

Betalen is 100% veilig bij Hallmark. Dat vinden wij erg belangrijk. Je kunt uit diverse betaalmethoden kiezen zoals; BanContact, Mastercard en Visa.

Goede service

Heb je vragen of hulp nodig? Wij staan voor je klaar! Bekijk onze FAQ, vul het online klantenserviceformulier in of bel ons op 03 680 72 51.

Veelgestelde vragen

Ja, ik wil Hallmark

Jullie gaan trouwen! Het aanzoek is gedaan, de datum is geprikt. Er is ontzettend veel wat jullie de aankomende periode moeten regelen voorafgaand aan de mooiste dag van jullie leven. Daarom is het prettig om te weten dat het maken en versturen van jullie trouwkaarten in elk geval goed en snel geregeld is. De dag waarop jullie elkaar eeuwige trouw beloven zal natuurlijk geheel in jullie eigen stijl verlopen, van begin tot eind. Van de aankondiging van jullie huwelijk tot het ja-woord en van de ringen tot de taart, alle details sluiten naadloos aan op jullie persoonlijke smaak. Deze toon wordt allereerst gezet met jullie trouwkaarten. Bij Hallmark begrijpen wij dat als de beste. Daarom bieden wij een breed assortiment trouwkaarten in veel verschillende stijlen, zodat er altijd een kaart bij jullie eigen unieke wensen en persoonlijke smaak past.

Hallmark maakt het makkelijk

Hallmark-trouwkaarten zijn van de allerbeste kwaliteit, zoals je dat van ons gewend bent. Met het super eenvoudige Mix & Match concept, kun je heel gemakkelijk jullie unieke trouwkaarten ontwerpen. Binnen 4 simpele stappen hebben jullie de mooiste trouwkaart gemaakt, die de basis zal vormen voor jullie trouwdag. Kies een kaart uit de categorie die het beste bij jullie past, bijvoorbeeld classic, lifestyle, romantisch of juist met foto. Varieer en combineer de verschillende achtergronden en decoraties tot jullie de ‘mix’ hebben gevonden die de perfecte ‘match’ vormt met jullie persoonlijke smaak. Vul de verschillende tekstvelden in en voila: jullie persoonlijke en unieke trouwkaart is al klaar!

Verliefd…verloofd….Hallmark!

Ben je tevreden met het ontwerp van je trouwkaarten? Bestel dan een proefkaart om de kwaliteit ook te kunnen zien en voelen. Heb je een proefkaart besteld en wil je graag nog iets aanpassen? Wij bewaren jouw persoonlijke ontwerp in je Hallmark-account, zodat je deze altijd heel gemakkelijk kunt terugvinden. Je kunt je trouwkaart net zo vaak veranderen en aanpassen, tot je helemaal tevreden bent. Personaliseer je kaart met jullie trouwdatum, de trouwlocatie en eventueel een cadeautip. Hebben jullie een mooi gedichtje die jullie liefde precies omschrijft, of een stukje songtekst van ‘jullie’ nummer? Dan kun je deze ook toevoegen aan jullie trouwkaart, om deze nóg meer eigen te maken.

  • Huwelijk