Maak gemakkelijk je eigen proefkaart
 
Bestel in drie stappen een proefdruk van jullie trouwkaart!

Jullie gaan trouwen! Het aanzoek is gedaan, de datum is geprikt. Er is ontzettend veel wat jullie de aankomende periode moeten regelen voorafgaand aan de mooiste dag van jullie leven. Daarom is het prettig om te weten dat het maken en versturen van jullie trouwkaarten in elk geval goed en snel geregeld is. Omdat het erg belangrijk is dat jullie trouwkaart helemaal naar wens is kun je bij ons een proefdruk bestellen, zodat jullie een goede indruk krijgen van het eindresultaat. De proefdruk van jullie trouwkaart wordt geleverd in een pakket, bestaande uit: een informatieflyer, jullie persoonlijk ontworpen trouwkaart en een luxe 120 grams linnen envelop in wit.

 
download de app

Stap 1: Kies jullie favoriete ontwerp

Wij hebben de mooiste trouwkaarten voor elke stijl. Je kunt kiezen uit zeven verschillende stijlen: Hip & Trendy, Romantisch, Klassiek, Puur, Glamour, Vintage en Bohemian. Tevens kunnen jullie natuurlijk ook kiezen uit de exclusieve collectie van Forever Friends of een zelfontworpen fotokaart. Het assortiment bestaat uit dubbele staande kaarten (16,7 x 12,0 cm) en dubbele panorama kaarten (21 x 10 cm). Kies jullie stijl en start met het maken van jullie eigen trouwkaart.

 
download de app

Stap 2: Personaliseer jullie kaartje

Hallmark heeft alvast een handig voorbeeld gemaakt met informatie die jullie op de trouwkaart kunnen vermelden. Hebben jullie zelf leuke tekstideeën of hebben jullie een mooi gedicht gemaakt? Jullie kunnen de teksten zelf eenvoudig aanpassen door te klikken op de button in het blok: “Tekst aanpassen”.

 
download de app

Stap 3: Bestel jullie proefkaartje

Nadat jullie trouwkaart helemaal naar wens is, klik je op “Akkoord & doorgaan met bestellen ”. Vink in dit scherm de optie ‘Proefkaart bestellen’ aan.
Het proefpakket (€ 1,-) dat je thuis gestuurd krijgt, bestaat uit jullie persoonlijk ontworpen trouwkaart, een luxe 120 grams linnen envelop in wit en een informatieflyer.

Maak je proefkaart
 
Wat doe je na ontvangst van je proefkaart?

Wil je nog iets aanpassen aan je trouwkaart of wil je je bestelling definitief plaatsen? Volg dan deze drie simpele stappen: 

  1. Log op de website in met je Hallmark-account. 
  2. Klik op “Mijn account” en vind je kaartje in “Bestelde kaarten”.
  3. Klik op “Gebruik opnieuw” en volg de stappen op de website.